زایمان طبیعی یا سزارین؟ متخصصان چه میگویند؟
- نویسنده: تیم تحریریه

تولد فرزند یکی از هیجانانگیزترین اتفاقات در زندگی هر انسانی است که در کنار شیرینی و لذت بیپایان، چالشها و نگرانیهای خاص خود را دارد. اولین چالشی که والدین و بهویژه مادران از ابتدای دوران بارداری خود با آن مواجه میشوند، انتخاب بین زایمان طبیعی یا سزارین است. با توجه به تفاوتهای محسوس بین این دو گزینه، اغلب مادران سردرگم هستند و بهدنبال راهی برای انتخاب مناسبترین و بهترین شیوه وضع حمل میگردند. برای داشتن تجربهای شیرین و لذتبخش و انتخابی که با اوضاع و شرایط جسمی و روحی مادر هماهنگی داشتهباشد، ابتدا باید با انواع روشهای زایمان و مزایا و معایب هر یک آشنا شوید.
فروشگاه سیسمونی مریم همچون همیشه در کنار شما خواهد بود تا بتوانید بهترین راه را انتخاب کنید. این مجموعه به پشتوانه سالها تلاش و تجربه، هرآنچه را که برای استقبال از فرزند دلبندتان لازم دارید، با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت به شما ارائه میدهد. با ما همراه شوید.
زایمان طبیعی یا سزارین، کدام بهتر است؟
برای پاسخ دقیق و روشن به این مسئله، لازم است با ویژگیها و خصوصیات هر یک از روشهای مذکور آشنا شوید. در قدم اول باید بدانید زایمان طبیعی و سزارین، هر دو بهطور کلی ایمن هستند و شما میتوانید به پیشنهاد و تشخیص نهایی پزشک خود مبنی بر انجام هر یک از آنها اطمینان داشتهباشید. با این وجود، هر یک از این روشها با چالشها و عوارض خاص خود همراه هستند که در ادامه به بررسی این موارد و تفاوتهای موجود بین هر دو شیوه زایمان میپردازیم.
هنگامی که صحبت از انتخاب بین زایمان طبیعی یا سزارین میشود، اغلب افراد معمولا روش طبیعی را ترجیح میدهند و معتقدند این شیوه، ایمنتر و بیعارضهتر از جراحی سزارین است؛ چرا که برچسب طبیعیبودن، سلامتی و راحتی را در ذهن افراد تداعی میکند و خیال آنها را از بابت دخالتهای انسانی و درمانی راحت میسازد.

البته زایمان طبیعی یا واژینال هم خطرات و مشکلات احتمالی خاص خود را دارد و نمیتوان برای تمامی افراد با شرایط جسمی و روحی متفاوت، نسخهای یکسان پیچید و آنها را به سمت شیوهای واحد سوق داد. زایمان طبیعی پروسهای سه مرحلهای است که مادر برای وضع حمل و درآغوشکشیدن فرزند خود باید از آنها عبور کند. مرحله ابتدایی شامل بازشدن دهانه رحم است که بسته به شرایط مادر بهصورت طبیعی یا با دخالتهای دارویی انجام میشود. مرحله دوم زمانی اتفاق میافتد که سر کودک در دهانه واژن و کانال زایمان قرار گرفته و از دید پزشک و متخصص زنان قابل مشاهده است.
پس از این مرحله، نوبت به خروج نوزاد و جفت از بدن مادر میرسد که مرحله سوم این فرآیند نامیده میشود. البته عبور از این سه مرحله بهسادگی صورت نمیگیرد و ممکن است چندین ساعت بهطول انجامد. همچنین تمامی زایمانهای طبیعی هم بهخوبی و طبق پیشبینیهای صورت گرفته پیش نمیروند. در چنین شرایطی، پزشک وارد عمل میشود و دستورالعملهای لازم برای تسهیل فرآیند زایمان را اجرا میکند. در برخی مواقع، شرایط اورژانسی مادر یا نوزاد باعث میشود تا پزشک معالج شیوه زایمان را بهطور کلی تغییر دهد و برای حفظ جان مادر و کودک، جراحی سزارین را جایگزین زایمان طبیعی کند.

زایمان سزارین هم مانند زایمان طبیعی یک پروسه علمی و ایمن است. با این وجود، بسیاری از پزشکان و متخصصان در پاسخ به این پرسش که آیا زایمان طبیعی خوبه یا سزارین؟ به مراجعین خود توصیه میکنند تا زمانی که بهخاطر شرایط خاص و اضطراری نیاز به سزارین پیدا نکردهاند، از انتخاب آن اجتناب کنند.
در زایمان سزارین نوزاد از طریق شکاف و برشی که از روی شکم تا رحم مادر ایجاد میشود، به دنیا میآید. در این روش معمولا از بیهوشی کامل استفاده میشود و مادر در طول پروسه زایمان دردی را احساس نمیکند. حالت نیمههوش یا بیحسی موضعی که از طریق تزریق آمپول به قسمت نخاعی کمر صورت میگیرد هم یکی دیگر از روشهای بیهوشی در زایمان سزارین است که در شرایط خاص مورد استفاده قرار میگیرد.




در این حالت، مادر کاملا هوشیار است، اما در قسمت شکم و کمر دردی را احساس نمیکند و بیحس است. پس از اتمام پروسه تولد و خروج نوزاد و جفت از شکم، لایههای بازشده بخیه میشوند. بخیههایی که در خارجیترین لایه و روی پوست زده میشود، معمولا کشیدنی هستند و پس از 10 روز از تاریخ زایمان توسط پزشک کشیده میشوند. در طول این مدت باید از گاز استریل استفاده کرده و از آلودگی و ایجاد عفونت جلوگیری شود.
یکی از تفاوتهای زایمان طبیعی با سزارین، میزان درد و سختی آن حین زایمان است. در شیوه طبیعی، مادر دردی شدید را متحمل میشود، اما دوره نقاهت و بهبودی کوتاهتری دارد. این دوره در حدود 2 تا 4 هفته طول میکشد. در زایمان سزارین دردها پس از پایان جراحی شروع میشوند و مادر مجبور به تحمل دوران نقاهت طولانیتری خواهد بود که بین 6 تا 8 هفته طول میکشد. بهطور کلی در رابطه با انتخاب زایمان طبیعی یا سزارین نظرات مختلفی وجود دارد و هر کس بنا به شرایط خود موقعیتهای منحصربهفردی را تجربه میکند. آگاهی از مزایا و معایب هر یک از شیوهها، میتواند به شما برای اتخاذ بهترین تصمیم ممکن کمک کند.

خرید سیسمونی و ملزومات کودک در ماههای ابتدایی بارداری، تصمیمی هوشمندانه است؛ چرا که با بالارفتن سن بارداری، راهرفتن و مراجعه به مراکز خرید برای مادر چالشبرانگیز خواهد بود و در بارداریهای پرخطر تقریباً غیرممکن است.
بررسی مزایا و معایب زایمان طبیعی در مقابل سزارین
- دوران نقاهت: یکی از مزایای زایمان طبیعی و واژینال نسبت به سزارین، زمان کوتاه بهبودی است که معمولا بین 2 تا 4 هفته طول میکشد. این در حالی است که زایمان سزارین دوران نقاهت طولانیتری دارد و حدود 4 تا 6 هفته طول میکشد. در طول دوران بهبودی هم مراجعه به پزشک برای بررسی محل زخم و در نهایت، کشیدن بخیهها نیز لازم و ضروری است.
- مدت زمان پروسه زایمان: یکی از مزایای سزارین نسبت به زایمان طبیعی، زمان کوتاه آن است که حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت طول میکشد. در حالی که زایمان طبیعی مدت زمان مشخصی ندارد و میتواند بین 12 تا 14 ساعت طول بکشد. از آنجایی که زایمان طبیعی با درد و انقباضات رحم شروع میشود، رسیدن به مرحله نهایی و خروج نوزاد از بدن مادر نیاز به زمان دارد. گاهی اوقات این پروسه با تجویز دارو و آمپول توسط پزشک تسریع میشود. با اینحال، خستگی مادر و ناتوانی او برای همکاری با پزشک و بروز مشکلات احتمالی باعث میشود مدت زمان زایمان طبیعی چندین برابر سزارین طول بکشد.

دمدستی سه تیکه سایز دو پیکه الا Ela

ست تشک لبهدار و آغوشگیر پیکه الا Ela

دمدستی مسافرتی پیکه جدید الا Ela
موجود در انبار

سرویس خواب 4 تکه رزبرن Roseborn Little Bunny
موجود در انبار

سرویس خواب 4 تکه رزبرن Roseborn Little Dream
موجود در انبار

سرویس خواب 4 تکه رزبرن Roseborn Forever Love
- هوشیاری مادر: یکی از مزایای اصلی و جذاب زایمان طبیعی این است که مادر در تمام مراحل هوشیاری کامل دارد و بلافاصله بعد از تولد میتواند فرزند خود را در آغوش بگیرد و با او ارتباط برقرار کند. این اتفاق به تجربهای لذتبخش و منحصربهفرد تبدیل خواهد شد که با زایمان به شیوه سزارین قابل دستیابی نیست. اولین تجربه آغوش مادر تاثیرات مثبتی روی سلامت و آرامش نوزاد خواهد داشت و به او کمک میکند خیلی زودتر با شرایط محیط بیرون از رحم مادر ارتباط برقرار کند.
- قابلیت برنامهریزی: جراحی سزارین معمولا با برنامهریزی قبلی و بدون سوپرایز انجام میشود. والدین میتوانند کنترل نسبتا دقیقی روی برنامهها و تاریخ تولد فرزندشان داشتهباشند و از این طریق به کاهش استرس و اضطراب مادر کمک کنند. البته درصورتی تمامی امور طبق برنامه پیش میرود که مشکلی در روند بارداری پیش نیاید و مادر نیازی به سزارین اورژانسی پیدا نکند. بستن کیف مادر و نوزاد در ماههای آخر بارداری، راهحلی عالی برای کاهش استرس و سردرگمی در شرایط اورژانسی است. محتویات این کیف جزو ضروریترین لوازم مورد نیاز نوزاد هستند که توسط فروشندگان مجرب سیسمونی مریم در اختیار والدین قرار میگیرد.
بیشتر بخوانید: لیست وسایل ساک بیمارستان نوزاد و مادر برای زایمان

خطرات احتمالی زایمان طبیعی کدام است؟
زایمان طبیعی فعالیت بدنی شدید و دردآور است که در نهایت به تولد نوزادی شیرین و سالم منجر میشود. تحمل این درد و رنج با تمام سختی، برای مادر نویدبخش لذتی وافر و غیرقابل وصف است که او را به چنین انتخابی وا میدارد. گاهی اوقات بروز مشکلات غیرقابل پیشبینی در طول فرآیند زایمان منجر میشود برنامهها بهطور کامل تغییر کنند و شرایط عوض شود. عوارض و خطرات احتمالی زایمان طبیعی، میتواند مشکلاتی هم برای نوزاد بهوجود آورد. شکستگی استخوان ترقوه، فرورفتگی جمجمه در اثر فشار زیاد در کانال زایمان و کبودی پوست در نواحی سر و صورت نوزاد، از جمله این مشکلات بهشمار میروند.




خطرات احتمالی زایمان سزارین کدام است؟
سزارین یک شیوه زایمان است که میتواند در صورت ضرورت جایگزین زایمان واژینال شود. این روش مانند هر نوع جراحی دیگر عوارض و خطرات احتمالی خود را دارد که باید قبل از انتخاب از بین زایمان طبیعی یا سزارین مورد بررسی قرار گیرد. برخی از خطرات احتمالی زایمان با این شیوه، شامل عفونت دیواره رحم، خونریزی بیشازحد حین عمل، لخته خون و بروز آمبولی، آسیب به مثانه یا کلیه، احتمال خطر در بارداریهای آینده و مشکلات شیردهی میشود.
خطرات ناشی از زایمان سزارین برای نوزاد هم وجود خواهد داشت. در این روش ممکن است تیغ جراحی به پوست نوزاد آسیب برساند یا مشکلات تنفسی ایجاد کند. این مشکلات برای نوزادانی که زودتر از 39 هفته متولد میشوند، بیشتر اتفاق میافتد.
چه زمانی زایمان سزارین توصیه میشود؟
زایمان طبیعی یا سزارین با هدف تولد نوزادی صحیح و سالم و حفظ سلامتی و جان مادر صورت میگیرد. با وجود ایمنبودن هر دو روش، بسیاری از متخصصان فعال در حوزه سلامت زنان، معتقدند که سزارین یک عمل جراحی بسیار بزرگ است که میتواند خطرات و عوارض بسیاری بههمراه داشتهباشد.

بههمین خاطر توصیه میشود که استفاده از این شیوه زایمان، تنها در مواقع اضطرار و احتمال وجود خطر برای سلامتی مادر و کودک انجام شود. در واقع، زایمان سزارین فقط در شرایطی در اولویت قرار میگیرد که تولد نوزاد به شیوه طبیعی برای مادر یا خود او خطرناک بوده و ریسک بالایی داشتهباشد. تشخیص نهایی نوع زایمان بر عهده پزشک متخصص خواهد بود که با بررسی کامل شرایط روحی و جسمی مادر صورت میگیرد. در ادامه به بررسی شرایط اضطرار برای انجام جراحی سزارین میپردازیم.
موجود در انبار

ست بیمارستانی عزیز به به خرس Aziz BeBe 10319
موجود در انبار

ست بیمارستانی عزیز به به یونیکورن Aziz BeBe 10319
موجود در انبار

ست بیمارستانی جعبهای نیلی Nili 3948 Baby
موجود در انبار

ست بیمارستانی جعبهای نیلی کوپر Nili 3964
موجود در انبار

ست بیمارستانی جعبهای نیلی پنبه Nili 3961
موجود در انبار

ست بیمارستانی جعبهای نیلی قلب Nili 3962
- زمانی که پروسه زایمان طبیعی بهخوبی پیش نمیرود: گاهی اوقات مادر باردار زایمان طبیعی را انتخاب میکند و پزشک معالج هم پس از بررسی شرایط مادر و نوزاد، انتخاب این شیوه وضع حمل را بلامانع میداند. مادر برای طیکردن پروسه زایمان آماده میشود تا هرچه زودتر فرزند خود را در آغوش بگیرد. اما فرآیند زایمان به کندی پیش میرود و هیچ چیز طبق برنامه انجام نمیشود. این کندی میتواند در مرحله ابتدایی زایمان، یعنی بازشدن دهانه رحم و رسیدن به اندازه ایدهآل اتفاق بیفتد. گاهی هم با وجود بازشدن طبیعی و استاندارد دهانه رحم، باز هم انقباضات و فشار لازم برای قرارگیری نوزاد در کانال زایمان اعمال نمیشود و پیشرفتی در پروسه زایمان دیده نمیشود. در چنین شرایطی، پزشک حاذق و کاربلد تشخیص میدهد که طولانیشدن فرآیند زایمان میتواند موجب آسیبهای جدی به مادر یا نوزاد شود و سلامت آنها را به خطر بیندازد. پس مادر را بهصورت اورژانسی به اتاق عمل میبرند و نوزاد را با جراحی سزارین به دنیا میآورند. این اتفاق برای مادر بسیار دردناک و سخت خواهد بود؛ چرا که هم درد و استرس ناشی از زایمان طبیعی را تحمل کرده و هم با عوارض و چالشهای بعد از جراحی روبهرو خواهد شد. با تمام این مسائل، باز هم اولویت با حفظ جان و سلامت مادر و فرزند او است و باید به تصمیم پزشک اعتماد کرد.

- ضربان قلب نوزاد: در برخی موارد پزشک و کادر درمان با بررسی شرایط مادر و جنین برای آغاز مراحل زایمان با شرایط پریشان و نامتوازن قلب نوزاد روبهرو میشوند. از آنجایی که پروسه زایمان طبیعی با فشار حداکثری همراه بوده و ممکن است تا چندین ساعت طول بکشد، پزشک معالج تشخیص میدهد که باید هرچه زودتر نوزاد را با کمک سزارین اورژانسی از شکم مادر کنند. ضربان قلب نوزاد و فشار خون مادر، از مهمترین پارامترهای موجود در بررسیهای پزشکی قبل از زایمان است که اثر مستقیمی روی انتخاب نوع زایمان میگذارد.
- چرخش نوزاد: برای تولد نوزاد به شیوه طبیعی، لازم است سر نوزاد در ابتدای کانال زایمان قرار داشتهباشد. گاهی اوقات نوزاد با نزدیکشدن به روزهای پایانی بارداری در شکم مادر میچرخد و با تغییر 180 درجهای، پوزیشن خود را عوض میکند. پوزیشن جدید که با نام علمی بریچ شناخته میشود، شامل حالتی است که در آن سر نوزاد در بالای شکم مادر جای گرفته و پاها در ابتدای کانال زایمان قرار میگیرند.
در چنین شرایطی امکان وضع حمل بهصورت طبیعی وجود نخواهد داشت و پزشک مربوطه به اجبار، زایمان سزارین را به بیمار خود توصیه میکند. در واقع، جراحی سزارین بهترین گزینه برای به دنیا آوردن نوزادانی است که با پا یا باسن وارد کانال زایمان میشوند یا به حالت افقی و با پهلو یا شانه در مسیر قرار میگیرند. بیتوجهی پزشک به بررسی نهایی، میتواند موجب بروز مشکلات جبرانناپذیر برای سلامتی نوزاد شود و جان او را به خطر بیندازد.

- زایمان چند قلویی: یکی دیگر از موارد اورژانسی انتخاب بین زایمان طبیعی یا سزارین، زمانی پیش میآید که تعداد نوزادان بیشتر از یکی است و اصطلاحا چندقلوزایی اتفاق افتاده است. در چنین شرایطی، معمولا جراحی سزارین انتخابی ایمن و بیخطر است و توسط پزشک متخصص توصیه میشود. وضعیت قرارگیری چندقلوها در کانال زایمان متفاوت است و امکان بریچبودن آنها، زایمان طبیعی را غیرممکن میسازد.
- جفت سرراهی: گاهی اوقات جفت در مسیر دهانه رحم قرار میگیرد و شرایط را برای زایمان طبیعی دچار اختلال میکند. در این حالت که به آن جفت سرراهی گفته میشود، امکان وضع حمل بهصورت طبیعی و از طریق کانال زایمانی وجود ندارد و با توصیه پزشک، جراحی سزارین جایگزین زایمان واژینال خواهد شد.

کیسه خواب نوزاد الا Ela

آغوشگیر پیکه الا Ela

قنداق فرنگی کلاهدار کاپشنی مامی لند Mamiland

قنداق تدی مامی لند Mamiland
در انبار موجود نمی باشد

قنداق فرنگی تدی ببسیکس Bebecix 235871

قنداق سوئیسی رزبرن Roseborn Little Sweety
- افتادگی بند ناف: در بعضی مواقع، پزشک با انجام سونوگرافی قبل از زایمان متوجه میشود که حلقهای از بند ناف دور نوزاد پیچیده یا مسیر کانال زایمان را مسدود ساخته است. در چنین شرایطی توصیه میشود که سزارین را جایگزین شیوه طبیعی کرده و جان نوزاد را به خطر نیندازند. سزارین اورژانسی یک روش معمول و رایج در رابطه با این مشکل است. پیچیدن بند ناف دور گردن نوزاد، میتواند اکسیژنرسانی و خونرسانی به جنین را مختل ساخته و موجب قطع جریان شود. بههمین دلیل، انجام هرچه سریعتر سزارین در دستور کار پزشکان قرار خواهد گرفت.
- مشکل پزشکی و سلامتی: یکی دیگر از موارد الزام به سزارین، وجود مشکل پزشکی و سلامتی برای مادر باردار است. مادرانی که با مشکلات خاصی نظیر بیماریهای قلبی یا مغزی مواجه هستند، توانایی وضع حمل بهصورت طبیعی را ندارند و باید تحت عمل جراحی قرار بگیرند. در چنین شرایطی معمولا از شیوه بیحسی نخاعی استفاده میشود؛ چرا که ممکن است داروهای بیهوشی سلامت مادر را به خطر بیندازند و مشکلات جدیدی برای او ایجاد کنند.

- سابقه سزارین: مادرانی که فرزند اول خود را به هر دلیل پزشکی یا شخصی با روش سزارین به دنیا آوردهاند، شانس کمتری برای زایمان طبیعی خواهند داشت. بسیاری از متخصصان به چنین مادرانی توصیه میکنند که برای زایمانهای بعدی خود هم از همان شیوه قبلی استفاده کنند تا احتمال خطر را به حداقل برسانند. البته در سالهای اخیر، احتمال انجام زایمان طبیعی بعد از سزارین افزایش یافته است. تشخیص این مسئله با انجام چکاپهای پزشکی و برخورداری مادر و نوزاد از شرایط مساعد و ایدهآل صورت خواهد گرفت.
- ترس از درد زایمان: برخی از مادران در دوران بارداری خود ترس و وحشت شدیدی نسبت به زایمان طبیعی دارند و با فکرکردن به آن هم دچار استرس و اضطراب میشوند. پزشک معالج برای بهبود شرایط بیمار، او را به مشاوره ارجاع خواهد داد. درصورتی که گزارش روانپزشک از اوضاع و شرایط مادر همان اضطراب و ترومای شدید نسبت به زایمان طبیعی را نشان دهد، زایمان سزارین جایگزین روش طبیعی خواهد شد. استرس شدید موجب بالارفتن فشارخون و افزایش ضربان قلب میشود و زایمان طبیعی را با خطر مواجه میسازد.
در انبار موجود نمی باشد

دستمال مرطوب 60 عددی موستلا Mustela
موجود در انبار

گوشپاککن اینستاهیل Instaheal
موجود در انبار

گوشپاککن محافظدار مادرکر Mothercare
موجود در انبار

دستمال مرطوب مالوچسکا Mallochesca

دندانگیر تمام سیلیکونی

دندانگیر مایع وی کر Wee Care
- سابقه جراحیهای ترمیمی دهانه رحم و واژن: زنانی که در گذشته عملهایی نظیر واژینوپلاستی و ترمیم دهانه رحم انجام دادهاند، برای زایمان طبیعی با چالش بیشتری روبهرو هستند. پزشک متخصص در چنین شرایطی به مادر پیشنهاد میکند از ریسک بالا پرهیز کرده و بین زایمان طبیعی یا سزارین، گزینه دوم را انتخاب کند.
- جراحی سرکلاژ: سرکلاژ نوعی جراحی سرپایی است که برای پیشگیری از زایمان زودرس یا سقط جنین در مادرانی با بارداری پرخطر انجام میشود. در این شیوه، دهانه رحم دوخته میشود تا احتمال خطر کاهش یابد. مادرانی که تا اواخر بارداری خود سرکلاژ هستند نمیتواند زایمان طبیعی داشتهباشند.
- عدم هماهنگی اندازه لگن با سر نوزاد: مادرانی که دارای لگن کوچک هستند و در مقابل، نوزادی درشت را حمل میکنند، بهتر است از شیوه سزارین استفاده کنند. انجام زایمان طبیعی توسط چنین افرادی میتواند منجر به پارگی و چرخش لگن شود و عوارض سختی بهدنبال داشتهباشد.

- دلایل شخصی: برخی از والدین برای تولد فرزند خود استانداردهای سختگیرانهای دارند و ترجیح میدهند همه چیز را تحت کنترل خود داشتهباشند. بهعنوان مثال دوست دارند تاریخ تولد فرزندشان را خودشان انتخاب کنند و تمامی امور را با برنامهریزی کامل پیش ببرند. در چنین شرایطی زایمان سزارین در اولویت قرار میگیرد و جایگزین روش طبیعی میشود. برای چنین افرادی، داشتن لیست سیسمونی کامل که تمامی لوازم مورد نیاز کودک را تا سالهای ابتدایی بعد از تولد در خود جای داده است، راهحلی عالی و مناسب خواهد بود.
بعد از زایمان طبیعی، میتوان سزارین انجام داد؟
انجام سزارین بعد از زایمان طبیعی، اتفاقی رایج و معمول است و هیچ منعی برای آن وجود ندارد. در واقع، زایمان طبیعی هیچگونه تغییر و دستکاری در بدن ایجاد نمیکند و در صورتی که مادر خاطره خوبی از این شیوه وضع حمل نداشتهباشد، میتواند برای زایمانهای بعدی خود، سزارین را انتخاب کند. ترتیب انجام زایمان طبیعی یا سزارین زمانی مشکلساز میشود که شما بعد از زایمان سزارین تصمیم به وضع حمل طبیعی بگیرید و بخواهید فرزند بعدی خود را بهصورت طبیعی به دنیا بیاورید.
در انبار موجود نمی باشد

پوشک استخری پریما پمپرز Prima Pampers
موجود در انبار

پوشک پریما پمپرز Prima Pampers

کهنه بچه فیروز Firooz
در انبار موجود نمی باشد

پوشک استخری هاگیز Huggies
در سالهای گذشته متخصصین، مادرانی را که قبلا سزارین شده بودند، از تجربه زایمان طبیعی منع میکردند و معتقد بودند کسانی که یک بار تحت عمل سزارین قرار میگیرند، برای زایمان طبیعی ریسک بالایی خواهند داشت. البته هنوز هم بسیاری بر این باورند که چنین انتخابی چالشها و خطرات خاص خود را دارد و نیازمند چکاپ و بررسیهای مختلف است.
در واقع، مادر باردار برای انجام زایمان طبیعی بعد از سزارین باید از یک سری فیلترها عبور کند و شرایط ایدهآل و مناسبی برای اجرای این تصمیم داشتهباشد.
اولین شرط لازم برای انجام زایمان طبیعی بعد از جراحی سزارین، بررسی نوع و چگونگی برش ایجادشده در زمان سزارین است. اکثر جراحیهای سزارین از طریق یک برش افقی یا عرضی انجام میشود که در ناحیه زیرین شکم و بخش نازکتر رحم ایجاد شده است. در صورتی که فرزند شما توسط چنین برشی به دنیا آمده است، احتمال بیخطربودن زایمان طبیعی برای شما بیشتر است. در مقابل، داشتن برش عمودی روی عضلات رحم بسیار خطرناک است و امکان زایمان طبیعی را به صفر میرساند؛ چرا که این عضلات حین زایمان به شدت منقبض شده و بالا و پایین میروند. این مسئله موجب پارگی عضلات و دیواره رحم خواهد شد.

باید توجه داشتهباشید که جهت برشهای داخلی رحم، لزوما به جهت برشهای روی شکم یکسان نیست و شما برای اطمینان از چگونگی آن نیاز به بررسی و چکاپ دقیق پزشکی خواهید داشت.
نکته مهم بعدی، تعداد سزارینهای انجامشده تا قبل از زایمان طبیعی خواهد بود. اگر تعداد این جراحیها بیش از یکبار بوده است احتمال خطر و ریسک این عمل افزایش مییابد؛ به این معنی که اگر قبل از تصمیم به انجام زایمان طبیعی، دو یا سه فرزند خود را از طریق سزارین به دنیا آوردهاید، زایمان طبیعی برای شما سخت و پرچالش خواهد بود. بهترین شرایط برای این منظور، داشتن تنها یک سابقه سزارین در پرونده پزشکی مادر است.
در انبار موجود نمی باشد

دستمال مرطوب 60 عددی موستلا Mustela
موجود در انبار

دستمال مرطوب مالوچسکا Mallochesca
موجود در انبار

دستمال مرطوب 72 عددی دربدار چیکو Chicco
موجود در انبار

دستمال مرطوب 72 عددی چیکو Chicco
در انبار موجود نمی باشد

دستمال مرطوب 60 عددی بیبی لند Babyland آلوئه ورا
موجود در انبار

دستمال مرطوب 72 عددی چیکو Chicco
درشت یا ریزبودن نوزاد از دیگر فاکتورهای مهم در انجام زایمان طبیعی یا سزارین است. مادرانی که فرزند درشتی دارند و شیوه طبیعی را انتخاب میکنند، با خطرات بیشتری روبهرو خواهند شد. چاقی و اضافهوزن خود مادر هم از دیگر عوامل دردساز بهشمار میرود. درصورتی که شاخص توده بدنی شما در حدود 30 یا بالاتر از آن است، بهتر خواهد بود که فرزند بعدی خود را هم با سزارین به دنیا بیاورید و ریسک نکنید.
برای تجربه یک زایمان ایمن و بیخطر با ریسک پایین، باید بین زایمان طبیعی با سزارین قبلی حدود 19 ماه یا بیشتر فاصله وجود داشتهباشد. انجام جراحیهای متفرقه اما گسترده در ناحیه رحم، مانند برداشتن کیست یا فیبروم میتواند احتمال بروز خطر را افزایش دهد. بالابودن سن مادر و طول مدت بارداری بیش از 42 هفته، از دیگر موانع موجود بر سر راه انجام زایمان طبیعی خواهد بود.
بیشتر بخوانید: انتخاب بیمارستان خوب برای زایمان طبیعی

زایمان طبیعی یا سزارین برای دیابتیها
دیابت یکی از نگرانیهای مهم مادران باردار است. چه کسانی که قبل از بارداری درگیر این بیماری بودهاند و چه افرادی که به خاطر عوارض حاملگی به دیابت دچار شدهاند. یکی از سوالات متداول که زنان مبتلا به این عارضه در دوران بارداری با آن مواجه میشوند این است که زایمان طبیعی یا سزارین؟ کدام روش برای حفظ جان و سلامت مادر و نوزاد ایمنتر است؟
دیابت شیرین در دوران بارداری، چالشی جدی محسوب میشود که در صورت بیتوجهی نسبت به آن، هم مادر و هم نوزاد با مشکلات عدیدهای روبهرو خواهند شد. از بحث بیماریها و نقصهای احتمالی که بگذریم، نوزادان مادران دیابتی معمولا درشت هستند و این مسئله باعث میشود زایمان طبیعی برای مادران با سختی و عوارض زیادی همراه شود. این عوارض برای خود نوزاد هم وجود دارد که از آن جمله میتوان به شکستگی ترقوه یا کبودی صورت اشاره کرد. از طرفی، پزشکان متخصص به مادران دیابتی توصیه میکنند که فرزندان خود را بین هفتههای 37 تا 38 بارداری به دنیا بیاورند و ریسک بالارفتن سن حاملگی را نپذیرند.
بههمین خاطر، زایمان سزارین برای مادران دیابتی یک زایمان ایمن با ریسک پایین محسوب میشود. از آنجایی که دیابت امکان زایمان زودرس را افزایش میدهد، بهتر است خرید لوازم و محصولات کودک را به تعویق نیندازید. فروشگاه مریم بهعنوان بزرگترین سیسمونی تهران، در این مسیر همراه شما خواهد بود و با ارائه لیستی از بهترین و باکیفیتترین محصولات، خیال شما را از بابت تهیه محصولاتی اورجینال با قیمت مناسب راحت میسازد.
در انبار موجود نمی باشد

زیرانداز تعویض دی روحه Die ruhe بیشه
در انبار موجود نمی باشد

زیرانداز تعویض دی روحه Die Ruhe
در انبار موجود نمی باشد

زیرانداز تعویض دی روحه Die ruhe بال فرشته

زیرانداز تعویض دی روحه Die ruhe خرس خوابالو
در انبار موجود نمی باشد

زیرانداز تعویض دی روحه Die ruhe حیوانات جنگل
در انبار موجود نمی باشد

زیرانداز تعویض متوسط بست بیبی Best Baby
توصیه متخصصان در رابطه با زایمان طبیعی یا سزارین
زایمان طبیعی و سزارین، هر دو جزو شیوههای معمول و مرسوم هستند و مزایا و معایب خاص خود را دارند. متخصصان فعال در حوزه زنان و زایمان هم همیشه سلامت و حال خوب مادر و نوزاد را در اولویت و دستور کار خود قرار میدهند. بهطور کلی، مادران بارداری که از هر لحاظ شرایط نرمال و ایدهآلی دارند و مشکل خاصی در این زمینه ندارند، به انجام زایمان طبیعی تشویق میشوند. این شیوه زایمان مزایای بسیاری دارد و در اکثر موارد بدون دخالتهای شدید پزشکی و دارویی انجام میشود.
در مقابل، مادران و نوزادانی هستند که انتخاب شیوه طبیعی زایمان ممکن است سلامت و حتی جان آنها را به خطر بیندازد و عوارض جبرانناپذیری بههمراه داشتهباشد. در چنین شرایطی، پزشک متخصص، جراحی سزارین را پیشنهاد میدهد و ریسک بالای طبیعی را نمیپذیرد.

سخن آخر اینکه، انتخاب بین زایمان طبیعی یا سزارین به شرایط جسمی و روحی مادر و همچنین وضعیت سلامت نوزاد بستگی دارد. زایمان طبیعی بهدلیل همراهی با ریتم طبیعی بدن و عدم دخالتهای شدید انسانی محبوبیت بیشتر و عوارض نسبتا کمتری دارد و به مادرانی که در دوران بارداری مشکل خاصی ندارند، توصیه میشود.
سیسمونی مریم بهعنوان بزرگترین مرجع خرید سیسمونی در کنار شما خواهد بود تا بهترین و باکیفیتترین محصولات مادر و کودک را از بهترین برندهای روز دنیا و با قیمتی مناسب و مقرونبهصرفه تهیه کنید. این مجموعه با گردآوری مجموعهای بزرگ و کامل از بهترین و متنوعترین محصولات، خیال شما را از بابت خرید سیسمونی آسوده میسازد و با ارائه تسهیلات ویژهای نظیر خرید اقساطی در این شرایط نامساعد اقتصادی، در تلاش است باری از دوش خانوادههای عزیز بردارد.
امکان خرید غیرحضوری و آنلاین از سایت مجموعه، از دیگر مزایای این فروشگاه بهشمار میرود. برای این منظور، کافی است به آدرس اینترنتی sismoonimaryam.com مراجعه کرده و پس از انتخاب محصول موردنظر، خریدی جذاب و رضایتبخش را تجربه کنید.
افرادی که به خاطر عوارض بارداری و ترشح بیشاز اندازه انسولین توسط جفت دچار این عارضه شدهاند، در اکثر موارد پس از زایمان و خروج جفت از بدن بهبود مییابند.
بله! سردرد، کمردرد، تورم و حساسیت در ناحیه تزریق و ایجاد اختلال در دفع ادرار، از جمله عوارض شایع این نوع بیحسی هستند.